Hírek

Újabb sztárok csatlakoztak az Al Capone filmhez

Újabb sztárok csatlakoztak az Al Capone filmhez

Cooper ügynök, a Maffiózókból ismert Kathrine Narducci és mások is csatlakoztak a Fonzo címen jövőre mozikba kerülő Al Capone önéletrajzi filmhez.

A Variety beszámolója szerint 4 új név csatlakozott a formálódó és 2019-ben mozikban jutó Al Capone életrajzi filmhez. Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan és Kathrine Narducci részvételével A Fonzo április 2-án kezd forogni New Orleansban. A film főszereplője Tom Hardy lesz, aki egyszer már majdnem alakította a gengsztert, de David Yates Cicero című filmterve végül nem készült el.

Linda Cardellini – a Scooby Doo Velmája és a Bosszúállók Laura Bartonja – alakítja majd a gengszter feleségét, Matt Dillon a legközelebbi barátját, Johnnyt, a Twin Peaks Cooper ügynökeként ismert MacLachlan az orvosát, Narducci pedig egyik testvérét játssza majd.

Mint arról már korábban – itt és itt – beszámoltunk, 2019-ben mutatják be a híres maffiózó, Al Capone életrajzi történetét.

Al Capone bőrében Tom Hardy

A főszerepet a Legendában és a Peaky Blindersben korábban már bizonyító Tom Hardy kapta. A Fonzo rendezője az a Josh Trank, aki három évvel ezelőtt a Fantasztikus négyessel már kellően leszerepelt, ezúttal valahogy mégis meglepően nagy a várakozás.

A gengszter, aki az 1920-as évek Chicagójának rettegett alvilág ura volt, 1931-ben börtönbe kerül. A film Al Capone utolsó éveit mutatja, aki 47 évesen börtönből szabadul, de korai demencia tünetei kényszeríti szembenézni korábbi gaztetteivel.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com