Hírek

Sztárokkal érkezik a Szép új világ – Előzetes

Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay és Demi Moore főszereplésével érkezik Aldous Huxley világhírű regényének legújabb feldolgozása. A Szép új világ ezúttal sorozatként kerül elénk, és már az előzetes is megérkezett hozzá.

Huxley 1932-ben megjelent máig jelentős és releváns alkotását ismét képernyőre ültetik. A mostani sorozatverzióban egy vakációra induló pár belecsöppen egy felkelésbe, ahonnan egy különös és titokzatos férfi menti meg őket. A pár cserébe őt is visszaviszi magával az Új Világba, amely azonban csak első ránézésre tűnik tökéletesnek.

A főszerepben a Solóból is ismert Aldan Ehrenreich, a Downton Abbey Sybiljét alakító Jessica Brown Findlay, valamint a Trónok harca Viseryse, Harry Lloyd. Mellettük felbukkan még Demi Moore, Nina Sosanya, Joseph Morgan, Kylie Bunbury és Hannah John-Kamen.

Maga a sorozat David Wienertől érkezik, a legelső két részt pedig az az Owen Harris rendezi, akitől a Black Mirror: San Junipero című epizódot is kaptuk. Wiener több izgalmas sorozatban is bizonyított már íróként: a Gyilkosság, a Kegyetlen tánc, a Fear the Walking Dead és a Homecoming több részét is ő írta. Harris pedig az egyik legjobb Black Mirror részt hozta el nekünk, amely több szempontból is kapcsolódik a Szép új világ disztópikus vonalához.

A sorozat az utómunkálatoknál jár és várhatóan július 15-én debütál a Peacock nevű streaming oldalon, ami egyelőre hazánkban nem elérhető. De bízzunk benne, hogy hamarosan más oldal is felveszi kínálatába a Szép új világot.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com