Hírek

Sztárparádé lesz Jim Jarmusch zombifilmjében!

Jim Jarmusch, az amerikai független film egyik úttörője nem akármilyen színészgárdát rántott össze érkező zombifilmjéhez, a The Dead Don’t Die-hoz! 

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Habár a zombi zsánert az elmúlt években kétségkívül túlhasználták, arra még mindenképpen kíváncsiak lennénk, hogy a Szellemkutya és a Halott ember rendezője mihez kezd a témával! Jim Jarmusch, aki legutóbb a Paterson című vizuális költeményével varázsolt el minket, most a Focus Features szárnyai alatt készít a zombifilm-vígjátékot. Pár éve a Halhatatlan szeretők című filmben már láthattunk vámpírokat Jarmusch szemén keresztül, reményeink szerint hasonlóan egyedi vízióval viszi vászonra a zombikultuszt is.

A produkcióban több korábbi színésze csatlakozott Jarmuschhoz, a filmben feltűnik majd Adam Driver (Paterson), Tilda Swinton (Halhatatlan szeretők, Broken Flowers), Bill Murray (Broken Flowers), Chloë Sevigny (Broken Flowers) és Steve Buscemi (Mystery Train), valamint először dolgozik együtt a rendezővel a popsztár Selena Gomez. A hírek szerint hozzájuk csatlakozhat az épp regnáló James Bond, Daniel Craig is.

A cselekmény részleteiről egyelőre nincs hír, de Jarmusch munkásságát ismerve amúgy is egy mondatban összefoglalható lesz.

A film premierdátuma 2019-re van kitűzve.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés