Hírek

Sztárparádé Nike módra – giga nevek csatlakoztak az Affleck-Damon Nike filmhez

Nike-Damon-Affleck-Chris-Tucker-Viola-Davis-Jason-Bateman-Marlon-Wayans

Négy nagy névvel bővült Ben Affleck és Matt Damon közös Nike filmjének stábja. Az Affleck rendezte filmet már el is kezdték forgatni.

Ben Affleck és Matt Damon Nike-ról szóló életrajzi filmje igazi sztárparádé lesz. Ahogy korábban írtuk, a filmben Affleck Phil Knightot, a Nike társalapítóját alakítja, míg Damoné az abszolút főszerep: ő lesz Sonny Vaccaro, aki leszerződtette Michael Jordant az akkor még gyerekcipőben (haha) járó céghez Michael Jordant. A filmet Ben Affleck rendezi, a forgatókönyvet Alex Convery írta a páros közreműködésével.

A Nike filmhez most csatlakozott Viola Davis, Jason Bateman, Chris Tucker és Marlon Wayans is.

A Variety értesülései szerint Bateman Rob Strassert, a Nike egyik igazgatóját alakítja majd (Vaccaro főnökét). Neki is óriási szerepe volt abban, hogy a leigazolás létrejött, ezzel elindítva a Nike felfelé ívelő útját. Davis Michael Jordan édesanyját, Delorist játsza, akit Vaccaro felkeresett, hogy hasson gyermekére. Tucker a Nike és az NBA játékosok közötti kapcsolatért felelős Howard White szerepét kapta. Wayans George Raveling lesz, egy egyetemi kosárlabdaedző, és nem mellesleg Jordan jó barátja.

A legnagyobb kérdés: ki játsza Michael Jordant? A válasz azonban várat magára. Ezt az információt még nem hozták nyilvánosságra, pedig a forgatás már el is kezdődött Los Angelesben. A még cím nélkül futó film lesz az első olyan produkció, ahol Affleck Damont rendezi, holott a páros már számos alkalommal dolgozott együtt. 1997-ben mutatták be a Good Will Hunting című filmet Gus Van Sant rendezésében. Akkor Damon és Affleck Oscart nyert a közösen írt forgatókönyvükért. Szintén együtt írták Az utolsó párbaj című filmet, amit tavaly mutattak be.

A film az Amazon Prime Videon lesz elérhető, de a premierdátum még nem ismert.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com