Hírek

Sztárparádéval jön a Thor: Ragnarok

Golden Globe 2014 – Cate Blanchette Újabb nagy nevek csatlakoztak a Thor: Ragnarok eddigi szereplőgárdájához. Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson és Karl Urban is látható lesz a harmadik Thor alkotásban, mely jövő novemberben érkezik a mozikba – írja a comingsoon.

Az eddig is nagy neveket felvonultató film további sztárokkal jelentkezik. Cate Blanchett, ahogy azt a korábbi hírek is közölték, gonosz szerepben kerül ezúttal a mozivászonra, ő játssza el a titokzatos és erős Hela-t. Goldblum a Grandmastert, míg Thompson Valkyrie alakját hozza el nekünk. Karl Urban Skurge-t alakítja, Mark Ruffalo pedig visszatér Hulk szerepére.

Az új szereplők ismert arcokhoz csatlakoznak, hiszen ismét láthatjuk majd Chris Hemsworth Thorját, illetve Tom Hiddleston Lokiját, de Idris Elba, Anthony Hopkins és Jaimie Alexander is visszatér az immáron harmadik önálló Thor filmben. A mostani alkotást az Oscar-jelölt Taika Waititi rendezi, akitől legutóbb az üdítően eredeti és szórakoztató Hétköznapi vámpírok című mockumentaryt láthattuk.

A Thor: Ragnarok története egyelőre nem ismert, de tekintettel arra, hogy csak 2017 októberében kerül a mozikba, ez érthető is. Addig is itt egy hivatalos concept art kép, melyet szintén a comingsoon oldalán találtunk.

thor ragnarok

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com