Hírek

Szünetel a Queen-film forgatása a rendező hiánya miatt

Rami Malek

Bryan Singer rendező a hálaadási ünnepek után nem tért vissza a Bohemian Rhapsody című Queen-film forgatására.

„Váratlan elérhetetlenségként” fogalmazták meg azt a helyzetet, melyet Bryan Singer (Közönséges bűnözők, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) teremtett a 20th Century Fox Bohemian Rhapsody című életrajzi filmjének forgatásánál. A stúdió így bizonytalan időre felfüggesztette a produkciót. Singer egy megbízott képviselője a BBC-nek nyilatkozta, hogy a rendező egészségügyi problémák miatt nem tud visszatérni. Pontosan nem fogalmazták meg, mi történt Singerrel, aki reméli, hogy az ünnepek után folytathatja a film rendezését.

Bryan Singer az X-Men: A kívülállók forgatásán

A forgatások Nagy-Britanniában folytak eddig. Freddie Mercury szerepében Rami Maleket láthatjuk majd. A Queen további tagjait Ben Hardy (Roger Taylor), Gwilyn Lee (Brian May) és Joseph Mazzello (John Deacon) alakítják. Emellett mellékszereplőként feltűnik a Trónok harcából is ismert Aidan Gillen, valamint Tom Hollander, Mike Myers a Sing Streetből ismert Lucy Boynton.

A film bemutatóját nem módosítják. 2018. december 25-én kerül mozikba a Bohemian Rhapsody.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com