Hírek

Szuper lett a Thor: Ragnarök!

Imádják a kritikusok Chris Hemsworth harmadik Thor-filmjét: azt mondják, humoros, stílusos és izgalmas film a Thor: Ragnarök.

Miután a közösségi médiára kiszabott embargó letelt, az első kritikusok közzétették előzetes véleményüket a nemsokára érkező Thor: Ragnarök filmről – és el vannak ájulva tőle!

Abszolút üt! El vagyok szállva a sztoritól, akciótól, effektektől, színészi játéktól és a Marvel egyik legjobb filmzenéjétől!” – lelkendezett egy író a Twitteren (a véleményeket a Screenrant foglalta össze).

Egy másik szerint a Thor: Ragnarökegyszerűen buli: vicces az elejétől a végéig, mókás alakításokkal és izgalmas akcióval”.

A Thor: Ragnarök a Marvel univerzumán belül a Chris Hemsworth, mint Thor karakterére épülő minisorozat harmadik állomása. Az első Thor-film hírhedten gyönge volt, sokak szerint a legrosszabb Marvel-film azóta, hogy a stúdió elkezdte kibontakoztatni filmes univerzumát. A másodikat, a Thor: Sötét világot már többen szerették, elsősorban Loki (Tom Hiddleston) kiváló karaktere miatt. Ám úgy tűnik, a harmadik film messze veri az első kettőt.

Nevettem elejétől a végéig” – örvendezik az egyik kritikus. „A legjobb Thor-film” – írja több másik.

A filmet Taika Waititi rendezte: a Vademberek hajszájának rendezőjétől azt várta a Marvel, hogy jellegzetes humorérzékével új hangnemet varázsol a mind színesebbé váló filmuniverzumba. A jelek szerint sikerrel járt. A filmben a Marvel első női főgonoszaként szerepel Cate Blanchett is; az ő teljesítményét és például Jeff Goldblumét is dicsérik.

A filmet november 2-tól vetítik a magyar mozikban; számíthatsz a Filmtekercs véleményére már a premier előtt!

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com