Hírek

Szupercella 2.: Hades – Előzetes

Miles Chapman akciófilmje, a Szupercella 2. nemsokára, június 28-án mozikba kerül. A főszerepben Sylvester Stallone.

Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, high-tech harci labirintus fogságából.

A Szupercella első része kellemes csalódás volt, úgyhogy kíváncsian várjuk, most mit sikerül Stallonénak nyújtania.

„Némi szkepszissel ültem be a moziba, mit is nyújthat 2013-ban Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone egy közös akciófilmben – és azt kell mondjam, a Szupercella messze felülmúlta a várakozásaimat. Szórakoztatott, megnevettetett, és itt-ott még meg is tudott lepni.”  – ez volt kollégánk, Molnár Kata Orsolya véleménye a Szupercelláról.

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com