Hírek

Szuperhős castingok: Megvan, ki fogja alakítani Supergirlt és az Őrszemet

Supergirl_Woman_of_Tomorrow

Számos cserét és újratervezést követően kezd összeállni a Marvel és a DC következő nagy dobásainak szereplőgárdája.

Manapság a képregényfilmek kisebb hullámvölgyben vannak, mivel a közönség az új szuperhősfilmek váltakozó színvonala és a műfaj agyonhajszoltsága miatt kezdi megunni a Disney és a Warner korábban milliárdokat kaszáló mozijait. A stúdiók jelenleg nagy átszervezéseket hajtanak végre a képregényfilmes divíziók háza táján, de ez nem azt jelenti, hogy ne érkeznének a közeljövőben újabb hősökről és gonosztevőkről szóló filmek.

A James Gunn által írt és rendezett legújabb mozi az Acélemberről, a Superman: Legacy-nek már majdnem végleges az előkészülete és a castingja. Bejelentették az utolsó, eddig titkolt prominens karaktert, Supegirlt alakító színésznő kilétét. A versenyben Meg Donnelly és a CODA-val széles körű elismerést szerző Emilia Jones voltak benne, de

a hosszú casting folyamat után Gunn végül az Upright és a Sárkányok háza ausztrál színésznőjét, Milly Alcockot választotta Superman unokatestvére, Kara Zor-El szerepére.

A fiatal Rhaenyra Targaryen-t megformáló Alcock éppen induló karrierjének hatalmas löketet adhat egy effajta ikonikus karakter megformálása James Gunn és Peter Safran induló új DC univerzumában, aki nemcsak az új Superman moziban bukkan fel, hanem egy saját eredetfilmben, a Supergirl: Woman of Tomorrow-ban is megismerheti majd a közönség. Superman vagyis Clark Kentet David Corenswet, Lois Lane-t Rachel Brosnahan, Lex Luthort pedig Nicholas Hoult kelti majd életre.

Az MCU következő két filmje, a Deadpool 3 és az Amerika Kapitány: Szép új világ forgatása már lezajlott, viszont a legújabb Fantasztikus négyes, a Penge és a Mennydörgők (Thunderbolts) jelenleg előkészületi státuszban vannak mind 2025-ös premierre időzítve. A Mennydörgőket legegyszerűbben új lehet leírni, mint a Marvel Öngyilkos osztaga, amiben az MCU gonosztevői és kétes erkölcsű hősei állnak össze, hogy az amerikai kormány szolgálatában számoljanak le az aktuális fenyegetéssel. Előzetes pletykák szerint a filmben a csapat a Steven Yeun (Minari, Balhé) által eljátszott Robert Reynolds vagyis az Őrszem tombolását igyekszik majd megállítani.

Viszont egyeztetési problémák miatt Yeun végül passzolta a Marvel tudathasadásos Superman karakterét, a helyére pedig Bill Pullman fia, Lewis Pullman érkezett, akit legtöbben a Top Gun: Maverick Bob-jaként ismerhetnek.

Továbbá a friss Emmy és Golden Globe díjas Ayo Edebiri (A mackó) is kiesett a filmből szintén egyeztetési problémák miatt. Őt pedig Csodatévők, a Szűzőrség és a legújabb Ethan Coen film, a Szökevény csajok színésznője, Geraldine Viswanathan fogja váltani egyelőre ismeretlen szerepben. A filmet A robot és Frank és a Papírvárosok direktora, Jake Schreier rendezi. Korábbi szerepében és a Mennydörgők tagjaként visszatér Florence Pugh (Yelena Belova), Wyatt Russell (John Walker/USA ügynök), Hannah John-Kamen (Ava Starr / Szellem), Sebastian Stan (Bucky Barnes), Julia Louis-Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine), Olga Kurylenko (Antonia Dreykov / Kiképző) és David Harbour is (Alexei Shostakov / Vörös Őr).

Előreláthatólag a Superman: Legacy 2025. július 10.-én, a Mennydörgők pedig 2025. július 24.-én kerülhet a magyar mozikba.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com