Hírek

Szuperhősnek áll Melissa McCarthy és Octavia Spencer

McCarthy férje és állandó alkotótársa, Ben Falcone rendezi a Thunder Force című vígjátékot a Netflixnek.

A Disney és a Warner Bros. után a Netflix is szuperhősökkel szeretné elárasztani a filmvilágot. Ezért szerződtették Mark Millart, a Kingsman és a Kick/Ass alkotóját, az új együttműködés jegyében több eredeti szuperhőstartalom jelenhet meg a streaming szolgáltató oldalán. Valamint ezért vágtak bele egy szuperhős komédia elkészítésébe, melyhez megtalálták a két főszereplőt Octavia Spencer és Melissa McCarthy személyében.

A filmet McCarthy férje és alkotótársa, Ben Falcone írja és rendezi, a produceri munkálatokban a házaspár mellett Marc Platt Oscar-jelölt producer is részt vesz. Falcone és McCarthy legutóbb a Tammy, A főnök és a A Partiállat című vígjátékokban működtek közre, a Thunder Force előtt pedig a decemberben érkező Superintelligence című komédiában nevettetnek együtt James Cordennel.

A történet részletei egyelőre nem ismeretesek, így a szuperhős témán kívül a szerepekről sem lehet tudni semmit.

A film premierdátuma sem ismert.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya