Hírek

Taika Waititi és Bryce Dallas Howard rendezi a Star Wars sorozatot

Az új-zélandi rendező és az amerikai színésznő mellett sok izgalmas név állt a készülő Disney-projekt mögé.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Vasember és A dzsungel könyve rendezője Jon Favreau atyáskodik majd a Mandalorian névre keresztelt projekt fölött. Favreau írója és executive producere is lesz az eredeti, élőszereplős Star Wars-tévésorozatnak.

Bryce Dallas Howard rendezőként is kipróbálja magát

A szerdai bejelentés óta elkezdődtek a találgatások, hogy milyen alkotók ülhetnek a rendezői székbe.  A hivatalos bejelentés szerint A vademberek hajszája új-zélandi csodabogár rendezője, Taika Waititi dirigál epizódokat a sorozatnak. A rendező korábban a Thor: Ragnarökkel már bizonyított a nagyköltségvetésű stúdiófilmek világában is, ráadásul azt a filmjét a szintén a Disney égisze alatt működő Marvelnek szállította le. Waititi mellett Bryce Dallas Howard színésznő, Rick Famuyiwa a Dope rendezője és a Jessica Jonest jegyző Deborah Chow készíthet további epizódokat.

Taika Waititi a Marvel után a Star Warshoz igazol

Azt egyelőre nem tudni pontosan, milyen sorrendben készíthetnek epizódokat a sorozatnak, annyi bizonyos, hogy a pilot epizódot Dave Filoni, a Star Wars Rebels és a The Clone Wars rendezője készíti.

Az új Star Wars-sorozat egy teljesen új streaming szolgáltatón jelenik majd meg, melyet a Disney a Netflix riválisának szán.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya