Hírek

Taika Waititi hajlandó lenne egy Thor 5. filmre

taika waititi

Feltéve, hogy Chris Hemsworth visszatér. És a rendező akkor is valami határozottan meglepőt szeretne.

Taika Waititi, a Thor: Szerelem és mennydörgés (és korábban a Ragnarök) rendezője érdekes dolgot árult el: ő sem tudta, hogy a film végén, a stáblista alatti extra jelenet egy ötödik Thor filmet fog beharangozni. Csak a moziban látta ő is, és mellette Chris Hemsworth is, és mindketten meglepődtek – írja az IndieWire.

De még ha meglepetés is volt számára egy ötödik film lehetősége, mindenesetre nyitott rá. „Az a helyzet, hogy nem tudom, mi következik” – mondta Waititi. – „Határozottan megrendeznék még egyet, de csak akkor, ha Chris is benne van. És valami meglepőnek kellene lennie, valami váratlannak ahhoz, hogy megcsináljam. És hogy mi lenne az új hozzáállás? A csaták és ez a csomó harc rendben vannak, de olyasmit szeretnék majd, ami váratlannak hat a sztoriban. Körülbelül mintha egy ötmillió dolláros film lenne, semmi küzdelemmel, amiben Thor, mondjuk, csak egy kirándulásra megy Nebraskába.

Addig is, amíg a Marvel esetleg megbízza egy (számára) harmadik Thor filmmel, Waititi kellőképpen el lesz foglalva a Disney másik óriás filmsorozatával: Waititi Star Wars filmje lesz a franchise első mozifilmje az új trilógia sokakban csalódást keltő lezárása óta és a rendező azt mondta, egyáltalán nem akar meglévő karakterekkel dolgozni, sem a történetüket továbbfűzni, sem eredettörténeteket rendezni; inkább ki akarja terjeszteni a világot.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com