Hírek

Taika Waititi Jude Law-val áll össze egy gonzó horrorvígjáték kedvéért

Dom_Hemingway_jude_law

A Collidertől tudjuk, hogy a Jojo Nyusziért éppen csak Oscart nyert Taika Waititi és a kétszeres Oscar-jelölt Jude Law a Showtime-nak készíti a The Auteur című sorozatát, mely Rick Spears, James Callahan és Luigi Anderson azonos című képregényén alapszik.

Már az alkotópáros is sokat ígér, a gonzó horror-vígjáték műfajmegjelölés azonban igazi agymenésre készíti fel a rajongókat – hát még ha az ember belelapozgat az eredeti képregénybe. A történet szerint Law egy filmproducert fog alakítani, akinek az a vágya, hogy egy nagyszerű horrorfilmet készítsen – és történetesen egy stúdióban ragad egy sorozatgyilkossal.

Waititi, aki a Hétköznapi vámpíroknak köszönhetően nem először téved a horrorkomédia területére, nemcsak a félórás epizódok dirigálásáért felel majd, de Peter Warrennel közösen a forgatókönyvet is jegyzi. A rendező egyébként nem unatkozik: nemrégiben fejezte be új filmje, a Next Goal Wins forgatását Michael Fassbenderrel a főszerepben, hamarosan pedig belekezd a Thor: Love and Thunder készítésébe is, sőt egy Star Wars-filmmel kapcsolatban is felmerült a neve. Waititi színészként is aktív, hamarosan Ryan Reynolds mellett egy akciókomédiában, a Free Guy-ban, majd James Gunn Öngyilkos osztag-folytatásában is feltűnik majd.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com