Hírek

Taika Waititi Star Wars filmje teljesen új szereplőkkel érkezik

taika waititi

A rendező nem akar a Star Wars már meglévő karaktereivel dolgozni.

Taika Waititi Star Wars filmje lesz a franchise első mozifilmje az új trilógia sokakban csalódást keltő lezárása óta. A rendező most azt mondta: egyáltalán nem akar meglévő karakterekkel dolgozni, sem a történetüket továbbfűzni, sem eredettörténeteket rendezni; inkább ki akarja terjeszteni a világot – írja a Variety.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke már korábban is azt nyilatkozta, hogy „a Star Warsnak új sagára van szüksége”, ahelyett, hogy csak a meglévő szálakat fűzné tovább – eszerint az elképzelést komolyan is veszik.

A Star Wars univerzumnak bővülnie kell” – mondta Waititi. – „Nem hiszem, hogy sokra mennének velem, ha egy olyan filmet kellene rendeznem, ahol az emberek így kiáltanak fel: nahát, ez itt a Millennium Falcon tervrajza; nahát, ő meg ott Chewbacca nagymamája.

A forgatókönyvet Waititi és Krysty Wilson-Cairns készítik (Wilson-Cairns Oscar-nevezést kapott az 1917 című filmért).

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com