Hírek

Találd meg magadban a Griffin-faktort és nyerj Family Guy-relikviákat!

Aranytorkú rajongók jelentkezését várja a Comedy Central karaoke-játéka.

Most, hogy elstartolt a Family Guy 15. évadja a Comedy Centralon, a csatorna előrukkolt a híres főcím élőszereplős, magyar nyelvű verziójával. Az igazán elszánt és muzikális rajongóknak pedig egy játékkal is kedveskedik: ha a zuhany alatt is Griffinék családi dalát dúdolgatod, itt az ideje, hogy előlépj a (zuhany)függöny mögül, és megmutasd magad a világnak! Ehhez nem kell mást tenned, mint a szinkronszínészek helyére lépni, és a karaoke-változat segítségével felénekelni a teljes intrót.

A tíz legjobb jelentkezőnek járó Family Guy-relikviát nem csak a zeneileg kiemelkedő, hanem a legviccesebb produkciók is kiérdemelhetik. Az elkészült videókat a humorcsatorna a jatek@comedycentral.hu e-mail címre várja.

További információk a karaoke-versenyről és részletes játékszabályzat itt.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya