Hírek

Talált pénz miatt aggódik James Franco (előzetes)

James-Franco„James Franco és Kate Hudson jó embereket játszik, akik nagyon rossz döntést hoznak a Good People című készülő thrillerben” – írja a The Hollywood Reporter.

A történet szerint ugyanis Franco és Hudson egy fiatal, szegény, jóravaló házaspár, akik holtan találják szomszédjukat nem kevés pénz társaságában. Az erkölcsi dilemmát legyőzve hamarosan azért jönnek más gondok is, ami a pénz eredetét illeti. Súlyosan belekeverednek nem egy problémába, amit az alábbi előzetes megfelelően jól megvágva beültetne minket a moziba. A két említett színész mellett komoly szerephez jut még az Életrevalókból és a Tajtékos napokból ismert Omar Sy, illetve az utoljára a Michael Claytonban látott Tom Wlkinson is.

A végeredményt még idén meglátjuk, bár egyelőre pontos amerikai premier sincs kitűzve, hazai bemutatóról pedig még főleg nem beszélhetünk.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés