Hírek

Táncra perdül Emma Stone és Ryan Gosling

la la land La La Land címmel musicalt forgat Damien Chazelle, aki a szerkesztőség idei top 20-as listájának előkelő helyén szereplő Whiplash-sel robbant be a köztudatba. A Los Angeles-i romantikus történet főszerepeiben Emma Stone és Ryan Gosling – írja a collider.com.

A nyáron érkező film egy igazi csemegének ígérkezik a műfaj szerelmeseinek, főleg, hogy Chazelle nyíltan törekszik az ikonikus páros, Fred Astaire és Ginger Rogers kettősének felelevenítésére. A korábban többször is közösen dolgozó (Őrült, dilis, szerelem., Gengszterosztag) színészek tehát énekelni és táncolni fognak a korabeli szuperromantikus Los Angelesben.

A La La Land története szintén a klasszikus hollywoodi musicaleket idézi, amelyek sokszor önreflexív módon bepillantást engednek a kulisszák mögé. Ezúttal egy válságban lévő színésznő és egy jazz zongorista szerelme köré fonódnak a szálak. De a szereposztás alapján nem csak a két főszereplő, és kettejük vitathatatlan profizmusa miatt érdemes várni a filmet. Stone és Gosling mellett ugyanis láthatjuk majd a Chazelle keze alatt Oscar-díjat kapó J.K.Simmonst, Rosemarie Dewittet, Finn Wittrockot és John Legendet is.

A romantikus musical 2016. július 15-én érkezik az amerikai mozikba, magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés