Hírek

Tarantino Al Pacinót szeretné új filmjéhez

Quentin Tarantino jövő nyáron érkező filmjének szereplőgárdája éppen most áll össze. Al Pacino pedig egy olyan név a pletykák közt, melynek egyaránt örülhetnek a rajongók és Pacino maga is.

Alighogy megérkezett a hír, hogy Leonardo DiCaprio a Django elszabadul után újra összeáll Quentin Tarantinoval, máris zajlanak a találgatások a további castingokról. A főszerepet játszó DiCaprio mellett elég valószínű, hogy Margot Robbie-t is hamarosan beválogatják a Charles Manson-gyilkosságok egyik áldozata, Sharon Tate szerepére. Továbbá Tom Cruise-t is rendre emlegetik az esélyesek közt.

Az eddigi legizgalmasabb pletyka azonban csak most érkezett meg,

ugyanis Quentin Tarantino állítólag Al Pacinót szeretné megnyerni az egyik szerepére. Tarantinóról köztudott, hogy szándékosan színészekre szokott szerepeket írni, így ha van esély arra, hogy a XX. század egyik legnagyobb filmes sztárjának címzett egyet, azt muszáj elvállalni. A keresztapa-filmek és A sebhelyesarcú bár időtlen klasszikusok, Al Pacino már régóta nem alakított maradandót. Jelenleg Martin Scorsese The Irishman című filmjét forgatja. Bízunk benne, hogy ez a kreatív szövetség létrejön Tarantinóval, mert ráfér a 77 éves olasz-amerikai színészre pár újabb nagy szerep.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya