Hírek

Tarantino Al Pacinót szeretné új filmjéhez

Quentin Tarantino jövő nyáron érkező filmjének szereplőgárdája éppen most áll össze. Al Pacino pedig egy olyan név a pletykák közt, melynek egyaránt örülhetnek a rajongók és Pacino maga is.

Alighogy megérkezett a hír, hogy Leonardo DiCaprio a Django elszabadul után újra összeáll Quentin Tarantinoval, máris zajlanak a találgatások a további castingokról. A főszerepet játszó DiCaprio mellett elég valószínű, hogy Margot Robbie-t is hamarosan beválogatják a Charles Manson-gyilkosságok egyik áldozata, Sharon Tate szerepére. Továbbá Tom Cruise-t is rendre emlegetik az esélyesek közt.

Az eddigi legizgalmasabb pletyka azonban csak most érkezett meg,

ugyanis Quentin Tarantino állítólag Al Pacinót szeretné megnyerni az egyik szerepére. Tarantinóról köztudott, hogy szándékosan színészekre szokott szerepeket írni, így ha van esély arra, hogy a XX. század egyik legnagyobb filmes sztárjának címzett egyet, azt muszáj elvállalni. A keresztapa-filmek és A sebhelyesarcú bár időtlen klasszikusok, Al Pacino már régóta nem alakított maradandót. Jelenleg Martin Scorsese The Irishman című filmjét forgatja. Bízunk benne, hogy ez a kreatív szövetség létrejön Tarantinóval, mert ráfér a 77 éves olasz-amerikai színészre pár újabb nagy szerep.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..