Hírek

Tárgyalnak Ben Affleckkel A könyvelő folytatásáról

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy folytatást kap 2016 egyik akciósikere, A könyvelő. Ben Affleckkel már megkezdődött az egyeztetés, reméljük, A könyvvizsgáló lesz az új rész címe.

Az utóbbi években két új akcióhős jelent meg Hollywoodban. John Wick már meg is kapta az új filmjét, és a producerek most jelentették be, hogy A könyvelőt is folytatják hamarosan. A Ben Affleck nevével fémjelzett akciófilm tisztességes sikert aratott tavaly, 88 millió dollárt gyűjtött össze a visszafogottnak számító 44 milliós költségvetés ellenében.

A gyártó Warner Bros stúdió elkezdte az egyeztetést a főszereplő Affleckkel. A színésznek a legutóbbi saját rendezése, Az éjszaka törvénye megbukott a kritikusoknál és a jegypénztáraknál egyaránt, úgyhogy elég kiszolgáltatott helyzetben van, hiszen a Batman Superman ellen sem kellemes emlék a közönség számára. Reméljük, ezen tud szépíteni Az igazság ligájával novemberben.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com