Hírek

Taylor Swift filmet rendez

A Searchlight Pictures égisze alatt készül az énekesnő és dalszerző első filmje.

Taylor Swift filmet rendez – írja a Variety. Az énekesnő rendezését az Oscar-díjas Searchlight Pictures (Nomadland) vállalta fel, miután Swift bemutatott nekik egy saját, teljesen kidolgozott forgatókönyvet.

Swifttől nem idegen a rendezés: ő az egyetlen művész, aki két rendezői díjat is nyert az MTV-nél (az All Too Well: The Short Film és a The Man című rövid produkciókban való munkájáért; az előbbi a Tribecán és Torontóban is szerepelt). Swift színészként is dolgozott már: szerepelt a Valentine’s Day, a Macskák és idén az Amsterdam c. filmekben.

Swift emellett 11 Grammy-díjat mondhat magának, és ő az egyetlen női előadóművész, aki háromszor is Az év albuma díjat nyert.

A történet és a színészgárda egyelőre nem ismert. Sem cím, sem egyéb részletek, de még a műfaj sem kerültek eddig nyilvánosságra.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!