Hírek

Taylor Swift is játszik David O. Russell legújabb filmjében

David O. Russell amúgy is erős színészgárdájához most újabb nagy sztár csatlakozott. Taylor Swift ismét a mozivászonra kerül, a Macskák óta először – írja a THR.

Az ötszörös Oscar-jelölt alkotó, David O. Russell újabb meglepetéssel készült: legújabb filmjének, egy egyelőre cím nélkül futó történelmi drámának a szereplőgárdájában ugyanis a világhírű énekes, Taylor Swift is helyet kapott.

Ezzel a sztár olyan nevekhez csatlakozott, mint Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és Anya Taylor-John.

Russell ráadásul a Joy óta először saját maga írta alkotásának forgatókönyvét. A történetről ugyan egyelőre nem tudni semmit, annyi biztos, hogy egy múltbéli kosztümös darabról van szó.

A legújabb casting hír pedig azért is érdekes, mert a filmet állítólag már le is forgatták. Így hiába nincs még hivatalos premierdátum, a dráma szinte biztos, hogy még idén a nézők elé kerülhet.

Az egyébként is impozáns gárdát Taylor Swift mellett mások is tovább ékesítik. Szerepel majd a filmben Robert De Niro, Timothy Olyphant, Zoe Saldana, Michael Shannon, Mike Myers és Andrea Riseborough is.

Maga Taylor Swift legutóbb a Netflix saját gyártású dokumentumfilmjében, a Miss Americanaban szerepelt, amely saját életét és munkásságát járta körül. Valamint azt, hogyan is hathat valakire a hírnév súlya.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com