Hírek

Te felfedezted ezt a cameót a Bohém rapszódiában?

Kiderült, hogy alig néhányan vették észre a Bohém rapszódia egyik jelenetében az ismert zenészt.

A Golden Globe-on a Legjobb film díját elnyerő Bohém rapszódia Freddie Mercury és a Queen történetét dolgozza fel. Az évek óta az együttessel turnézó énekes, Adam Lambert most elárulta, hogy ő is szerepelt a filmben. Egy tweetben erősítette meg, hogy cameózottBohém rapszódiában, méghozzá meglehetősen felismerhetetlen külsővel.

A hosszú haj és szakáll mögött rejtőző Lambert játssza a kamionost, akivel Freddie (Rami Malek) elvonul egy parkoló férfivécéjébe, miután befejezte telefonbeszélgetését a barátnőjével (Lucy Boynton). Lambert a film digitális megjelenését promotáló tweetjében megosztott magáról egy képet „Ki ez az ember?!”-kommentárral.

De nem Adam Lambert volt az egyetlen nehezen beazonosítható ismert szereplője a Bohém rapszódiának. Az EMI producerét, aki nem volt hajlandó kiadni a Bohemian Rapsodyt, Mike Myers alakította. A szakáll miatt nem túl felismerhető Myers egyébként a Wayne világának azóta híressé vált nyitójelenetében pont erre a legendás Queen-dalra tombol a barátaival.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..