Hírek

Te hány sztárt szúrsz ki Wes Anderson új filmjének előzetesében? – Asteroid City trailer

Nyáron érkezik Wes Anderson legújabb filmje, amely az első teljes előzetes alapján hozza a rendező kézjegyévé váló stílust, látványvilágot és persze sztárparádét. Íme az Asteroid City ígéretes előzetese!

Wes Anderson 11. filmjéhez érkezett. A kortárs filmgyártás egyik legegyedibb látásmódjával és történetmesélő erejével rendelkező alkotó ezúttal egy kis sivatag közepi űr és űrlényekhez köthető találkozóra invitálja meg a nézőket.

Az Asteroid City egy fikciós Space Cadet convention kereteibe ülteti bele fél Hollywoodot, hogy meséljen a család fontosságáról és az emberi lét értelméről. Már amennyire ezt Wes Andersonosan lehet!

A rendezőtől megszokott mindent középre pozícionálás, az állóképek sokasága, a kimért színészi játék és a zseniális párbeszédek ezúttal sem hiányoznak majd a filmből. Az előzetes ízig-vérig igazi Anderson-alkotást ígér.

A játék pedig itt kezdődik! Lássuk, ki hány híres embert szúr ki az alábbi két és fél perces előzetes során. A trailer alatt persze mi is összeszedtük, kikbe is botlunk majd Anderson legújabb kalandját nézve. Indulhat a számolás?


A filmben a rendezőtől megszokottan ismét igazi sztárparádéval találkozunk; élükön Jason Schwartzman, Tom Hanks és Scarlett Johansson. Őket követi Steve Carell, Edward Norton, Willem Dafoe, Bryan Cranston, Adrien Brody, Matt Dillon, Jeff Goldblum, Liev Schreiber, Rupert Friend, Tilda Swinton, Maya Hawke, Margot Robbie, Hope Davis, Hong Chau, Sophia Lillis, Fisher Stevens, Rita Wilson, Jeffrey Wright és Tony Revolori.

Az Asteroid City-re szerencsére nem is kell már sokat várni. Wes Anderson legújabb visszafogott, de nagyon is tudatos vizuális orgiája június közepén kerül a mozikba. A legutóbbi A Francia Kiadáshoz képest pedig úgy tűnik, a rendező visszatért a korábbi formulájához és ismét egy sok szereplős, de egy helyszínes műnek nézünk elébe.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!