Hírek

Te hány sztárt tudsz megszámolni az Extrapolations előzetesében?

Előzetest kapott az Extrapolations című minisorozat, amely az Apple TV műsorára hozza fél Hollywoodot.

A Fertőzést forgatókönyvét is szerző Scott Z. Burns ezúttal a klímaválságot állítja legújabb alkotásának középpontjába. Új minisorozata a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség ugyan legyőzött egy csomó akadályt, de a globális felmelegedés elleni küzdelmet elvesztette.

Az Extrapolations nyolc epizódban mutatja be, milyen is lesz az emberiség, ha nem cselekszünk elég gyorsan és elég drasztikusan.

Az epizódok összefüggnek majd, de alapvetően különálló történetszálakra számíthatunk. Az Apple TV új dobása pedig tényleg mindent, azaz inkább mindenkit bedob.

A kisképernyőre rak ugyanis egy nagy adag A-listás sztárt Meryl Streeptől kezdve, Kit Harringtonon át, Edward Nortonig. Felvonul mellettük Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim, David Schwimmer, Judd Hirsch, Michael Gandolfini, Indira Varma, Diane Lane, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Forest Whitaker és Tobey Maguire is. Csak hogy a legnagyobb neveket említsük!

Az Extrapolations március 17-től látható.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!