Hírek

Teasert és premierdátumot kapott Reese Witherspoon új minisorozata

Reese Witherspoon továbbra is élvezi a kisképernyős világot: ezúttal a Hulu égisze alatt készített minisorozatot Kerry Washington oldalán. A Little Fires Everywhere kapott egy sejtelmes teasert, és azt is tudjuk, mikor jön az alkotás.

Celeste Ng amerikai írónő 2017-ben megjelent azonos címen futó könyve alapján készül a minisorozat, amely 2020 márciusában érkezik majd a Hulura. A történet két anya köré épül, akiknek élete összefonódik a gyermekeik révén. Az elsőre felhőtlennek tűnő ismeretség azonban hamar baljósra fordul, és a titkokkal terhelt mindennapok egyre nehezebbé válnak.

A nyolc epizódosra tervezett alkotás Liz Tigelaar kreátortól érkezik, aki olyan sorozatokon dolgozott korábban, mint az Egyszer volt, hol nem volt; a Bates Motel vagy az Alkalmi. A két főszereplőnő, Witherspoon és Washington produceri szerepeket is ellátnak majd.

Reese Witherspoon legfrissebb munkái mind kisképernyőre mentek: a Hatalmas kis hazugságok idén kapta meg a 2. évadát, míg a The Morning Show, az Apple TV+ egyik legelső saját gyártású sorozata november elején startolt el. Igaz, a jövőben egyelőre megint a filmek fele fordul kicsit a színésznő, hiszen jön a Sing éneklős animáció és a Doktor Szöszi újabb folytatása is, valamint ő lesz Csingiling a Disney egyik soron következő élőszereplős feldolgozásában.

MeToo-djuk a híreket! – The Morning Show

Kerry Washington szintén nem rutintalan, ha sorozatokról van szó, hiszen 7 évadon át futott a Botrány című show, amelyben főszereplőként számos rangos nevezést is begyűjtött a színésznő. Emellet a Black Panther és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című művekben is felbukkant korábban. Őt egyébként legutóbb a Netflix kevésbé jól sikerült American Son című filmjében láthattuk, míg jövőre egy Ryan Murphy-musicalben szerepel. Ezt pedig egy Eva Longoria-rendezés követ majd várhatóan 2021-ben.

Előtte azonban érkezik a Hulu sorozata, amelyhez tehát Witherspoon és Washington álltak össze. A misztikus és drámai hangvételű adaptációhoz pedig itt is az első teaser. A finoman szólva is rövidke betekintés sokat nem árul el, de a hangulatot mindenképpen megalapozza.

A Little Fires Everywhere 2020. március 18-án debütál a Hulun.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya