Hírek

Teasert és premierdátumot kapott Reese Witherspoon új minisorozata

Reese Witherspoon továbbra is élvezi a kisképernyős világot: ezúttal a Hulu égisze alatt készített minisorozatot Kerry Washington oldalán. A Little Fires Everywhere kapott egy sejtelmes teasert, és azt is tudjuk, mikor jön az alkotás.

Celeste Ng amerikai írónő 2017-ben megjelent azonos címen futó könyve alapján készül a minisorozat, amely 2020 márciusában érkezik majd a Hulura. A történet két anya köré épül, akiknek élete összefonódik a gyermekeik révén. Az elsőre felhőtlennek tűnő ismeretség azonban hamar baljósra fordul, és a titkokkal terhelt mindennapok egyre nehezebbé válnak.

A nyolc epizódosra tervezett alkotás Liz Tigelaar kreátortól érkezik, aki olyan sorozatokon dolgozott korábban, mint az Egyszer volt, hol nem volt; a Bates Motel vagy az Alkalmi. A két főszereplőnő, Witherspoon és Washington produceri szerepeket is ellátnak majd.

Reese Witherspoon legfrissebb munkái mind kisképernyőre mentek: a Hatalmas kis hazugságok idén kapta meg a 2. évadát, míg a The Morning Show, az Apple TV+ egyik legelső saját gyártású sorozata november elején startolt el. Igaz, a jövőben egyelőre megint a filmek fele fordul kicsit a színésznő, hiszen jön a Sing éneklős animáció és a Doktor Szöszi újabb folytatása is, valamint ő lesz Csingiling a Disney egyik soron következő élőszereplős feldolgozásában.

MeToo-djuk a híreket! – The Morning Show

Kerry Washington szintén nem rutintalan, ha sorozatokról van szó, hiszen 7 évadon át futott a Botrány című show, amelyben főszereplőként számos rangos nevezést is begyűjtött a színésznő. Emellet a Black Panther és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című művekben is felbukkant korábban. Őt egyébként legutóbb a Netflix kevésbé jól sikerült American Son című filmjében láthattuk, míg jövőre egy Ryan Murphy-musicalben szerepel. Ezt pedig egy Eva Longoria-rendezés követ majd várhatóan 2021-ben.

Előtte azonban érkezik a Hulu sorozata, amelyhez tehát Witherspoon és Washington álltak össze. A misztikus és drámai hangvételű adaptációhoz pedig itt is az első teaser. A finoman szólva is rövidke betekintés sokat nem árul el, de a hangulatot mindenképpen megalapozza.

A Little Fires Everywhere 2020. március 18-án debütál a Hulun.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.