Hírek

A foci EB után érkezik a Ted Lasso második szezonja – előzetes

A tavalyi év meglepetéssorozata volt a Ted Lasso, egy amerikai fociedző története, aki az európai labdarúgás terepére téved. A második szezon előzetese már megérkezett.

Szurkolni az esélytelen sportolónak/csapatnak: talán ez lehet a sportfilmek érzelmi töltetének esszenciája. A Ted Lasso című sorozat is ezt a nyomvonalat ragadja meg, de ennél jóval többről szeretne mesélni. A labdarúgás esetleges a történetben, inkább az interperszonális kapcsolatok bemutatása és a csapat egységgé kovácsolódása van előtérben, mindez rendkívül humoros köntösben.

Jason Sudeikis nemrég Golden Globe-díjat zsebelt be alakításáért, és nem véletlenül. Ted Lasso egy rendkívüli figura, aki töretlen optimizmusával és emberbaráti szeretetével gyakorol irdatlan hatást a környezetére. Jókedve és motiváló hozzáállása garantáltan ráragad a nézőre is –

ideális néznivaló egy ilyen gondterhelt időben.

A második szezon előzetese nem dob be atombombát vagy durva fordulatot. Az AFC Richmond csapatának a legaljáról kell összekaparnia magát, hogy valódi sikert érjen el. Időközben pedig egy sportpszichológus is érkezik a klubhoz, akivel kapcsolatban nézeteltérésekre lehet számítani.

Ted Lasso július 23-án tér vissza a második szezonnal. Az Apple TV+ pedig már készülhet a harmadik évad forgatására.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés