Hírek

A rajongás tort ült: díjaztak a tinik!

Lezajlott a 2019-es Teen Choice Awards, és a díjazottak színvonala egyáltalán nem meglepő. A Bosszúállók mellett azonban tinifilmek is tudtak érvényesülni.

Elborzadni vagy különösebben elkeseredni azon, hogy egy olyan rendezvény, mint a Teen Choice Awards, milyen hitvány nyerteslistát vonultat fel, na, ez lehet a szótári definíciója a feleslegesnek. Promóciós szempontból azonban mindig érdekes, mik azok a címek, amikre a tinik rákattannak. A Disney itt is dörzsölheti a markát, de a célközönség feje felett nem mentek el olyan felejthető produkciók sem, mint a Miután vagy a Netflix romkomja, a The Perfect Date. A szavazatok alapján még a tavalyi év amerikai meglepetéssikere, a Kőgazdag ázsiaiak is helyet kapott a Legjobb Vígjáték díjazottjaként.

Az átadót azonban két cím uralta, mely közül az egyik a Bosszúállók: Végjáték.

Robert Downey Jr., Josh Brolin és Scarlett Johansson is egyaránt színészdíjakban részesültek, előbbi lelkesen vette át elismerését. A Legjobb Film díját is elhozták a szuperhősök, de Legjobb Nyár Film – fontos különbség! – is a Pókember: Idegenben lett. Tom Holland és Zendaya pedig szintén párosban győztek saját kategóriájukban.

A tinik elfogultságtól duzzadt, de kritikai éltől mentes, mindent elárasztó szeretetét a Riverdale című sorozat élvezhette még. Ahogy eddig is megszokhattuk, itt is párosban járnak a díjak, így a való életben járó – de azóta már szakító – Cole Sprouse és Lili Reinhart is meghódította a tinik szívét. A bulvár ereje tehát nem elválasztható a Teen Choice Awards szellemiségétől. A nyertesek további listáját a Deadline oldalán találjátok.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..