Hírek

Télapó lesz Kurt Russell

A Télapót alakítja Kurt Russell a Netflix jövő karácsonykor érkező családi filmjében. Russell oldalán Judah Lewis-t és Darby Camp-et találjuk – írja a The Hollywood Reporter.


Hirdetés

Egyenlőre cím nélkül fut a Netflix jövő évi karácsonyi filmje, amelyben Kurt Russell alakítja a piros ruhás, nagy szakállas Télapót. Russell mellett Judah Lewis és Darby Camp játsszák a főszerepeket.

A történet két testvérről (Lewis és Camp) szól, akik szentül hiszik, hogy létezik a Télapó és hogy igen is ő az, aki minden évben ajándékot csempész a karácsonyfák alá. Hogy bebizonyítsák ezt, eltervezik, hogy levideózzák őt. A dolgok azonban jócskán félremennek, minden gyermek kedvenc ajándékozója pedig egy összetört szánon találja magát. Hogy megmentsék a karácsonyt, a két gyermek segít a Télapónak.

Klisés ugyan a történet, de minden évben jól jön egy-két aranyos ünnepi film, amely ártatlan szórakozást nyújt és tovább növeli a karácsonyi hangulatot.

Az alkotás forgatókönyvét egyébként Matt Lieberman írta, az eredeti címe pedig 12/24 lett volna. Maga az ötlet Lieberman mellett David Guggenheim-től jön, aki a Designated Survivor című sorozatot jegyzi. A filmet Clay Kaytis rendezi majd, az egyik producer pedig az a Chris Columbus lesz, akinek két Reszkessetek, betörők! filmet is köszönhetünk.

A forgatás januárban kezdődik, a kész alkotás pedig majd 2018 karácsonyára kerül fel a Netflix-re. Kurt Russell-t egyébként idén a A galaxis őrzői 2-ben, valamint a Halálos iramban 8-ban láthatta moziban a magyar közönség.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés