Hírek

Télapó lesz Kurt Russell

A Télapót alakítja Kurt Russell a Netflix jövő karácsonykor érkező családi filmjében. Russell oldalán Judah Lewis-t és Darby Camp-et találjuk – írja a The Hollywood Reporter.

Egyenlőre cím nélkül fut a Netflix jövő évi karácsonyi filmje, amelyben Kurt Russell alakítja a piros ruhás, nagy szakállas Télapót. Russell mellett Judah Lewis és Darby Camp játsszák a főszerepeket.

A történet két testvérről (Lewis és Camp) szól, akik szentül hiszik, hogy létezik a Télapó és hogy igen is ő az, aki minden évben ajándékot csempész a karácsonyfák alá. Hogy bebizonyítsák ezt, eltervezik, hogy levideózzák őt. A dolgok azonban jócskán félremennek, minden gyermek kedvenc ajándékozója pedig egy összetört szánon találja magát. Hogy megmentsék a karácsonyt, a két gyermek segít a Télapónak.

Klisés ugyan a történet, de minden évben jól jön egy-két aranyos ünnepi film, amely ártatlan szórakozást nyújt és tovább növeli a karácsonyi hangulatot.

Az alkotás forgatókönyvét egyébként Matt Lieberman írta, az eredeti címe pedig 12/24 lett volna. Maga az ötlet Lieberman mellett David Guggenheim-től jön, aki a Designated Survivor című sorozatot jegyzi. A filmet Clay Kaytis rendezi majd, az egyik producer pedig az a Chris Columbus lesz, akinek két Reszkessetek, betörők! filmet is köszönhetünk.

A forgatás januárban kezdődik, a kész alkotás pedig majd 2018 karácsonyára kerül fel a Netflix-re. Kurt Russell-t egyébként idén a A galaxis őrzői 2-ben, valamint a Halálos iramban 8-ban láthatta moziban a magyar közönség.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya