Hírek

Dagad és dagad az új Tarantino-film színészgárdája

Hamarosan elkezdődik a Once Upon a Time in Hollywood forgatása, ezért nagyban zajlik a szerepek kiosztása. Tarantino-filmhez méltó gárda készülődik…

Nagy nevek igazoltak már le Quentin Tarantino kilencedik játékfilmjéhez. Eleve a két főszerepet Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítja majd – a két színész első közös munkája lesz. A Charles Manson-gyilkosságok idején játszódó történetben pedig Margot Robbie alakítja majd az egyik áldozatot, Sharon Tate-et. Emellett olyan Tarantinóhoz közeli színészek vesznek részt a filmben, mint Tim Roth, Michael Madsen vagy Kurt Russell. Már csak Samuel L. Jackson, Christoph Waltz és Uma Thurman kéne egy igazi all-star Tarantino csapathoz.

Az Aljas nyolcas találkozót azonban színesíti, hogy a mainstream moziban manapság ritkán látható Burt Reynolds is színre lép.

Ezzel a castinggal Tarantino folytatja a korábban rá jellemző választást, miszerint olyan nagynevű vagy másodvonalbeli színészeket helyez filmjeibe, akiket kezd elfelejteni a közönség. David Carradine, Bruce Dern, Kurt Russell és Pam Grier után Burt Reynolds is újra tündökölhet egy borítékolhatóan sikeres moziban. Reynolds George Spahnt alakítja majd, a 80 éves látássérült farmert, aki a Manson-családnak szállást adott. A közösség vezetője lakhatást kért, cserébe felajánlotta a női tagokat szexuális szolgáltatásaikért. A ’69-es gyilkosságokat is Spahn birtokán tervelték ki.

Timothy Olyphant

Jelenleg még zajlik a casting: Timothy Olyphant (Santa Clarita Diet) a következő esélyes. A színész még tárgyal a Sonyval, lehetséges szerepéről pedig nem tudni semmit.

A Once Upon a Time in Hollywood 2019. augusztus 9-én kerül az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com