Hírek

Dagad és dagad az új Tarantino-film színészgárdája

Hamarosan elkezdődik a Once Upon a Time in Hollywood forgatása, ezért nagyban zajlik a szerepek kiosztása. Tarantino-filmhez méltó gárda készülődik…

Nagy nevek igazoltak már le Quentin Tarantino kilencedik játékfilmjéhez. Eleve a két főszerepet Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítja majd – a két színész első közös munkája lesz. A Charles Manson-gyilkosságok idején játszódó történetben pedig Margot Robbie alakítja majd az egyik áldozatot, Sharon Tate-et. Emellett olyan Tarantinóhoz közeli színészek vesznek részt a filmben, mint Tim Roth, Michael Madsen vagy Kurt Russell. Már csak Samuel L. Jackson, Christoph Waltz és Uma Thurman kéne egy igazi all-star Tarantino csapathoz.

Az Aljas nyolcas találkozót azonban színesíti, hogy a mainstream moziban manapság ritkán látható Burt Reynolds is színre lép.

Ezzel a castinggal Tarantino folytatja a korábban rá jellemző választást, miszerint olyan nagynevű vagy másodvonalbeli színészeket helyez filmjeibe, akiket kezd elfelejteni a közönség. David Carradine, Bruce Dern, Kurt Russell és Pam Grier után Burt Reynolds is újra tündökölhet egy borítékolhatóan sikeres moziban. Reynolds George Spahnt alakítja majd, a 80 éves látássérült farmert, aki a Manson-családnak szállást adott. A közösség vezetője lakhatást kért, cserébe felajánlotta a női tagokat szexuális szolgáltatásaikért. A ’69-es gyilkosságokat is Spahn birtokán tervelték ki.

Timothy Olyphant

Jelenleg még zajlik a casting: Timothy Olyphant (Santa Clarita Diet) a következő esélyes. A színész még tárgyal a Sonyval, lehetséges szerepéről pedig nem tudni semmit.

A Once Upon a Time in Hollywood 2019. augusztus 9-én kerül az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya