Hírek

Teljesen kivágják Kevin Spacey-t A világ összes pénze című Ridley Scott filmből

Bár a Ridley Scott rendezte igaz történetre épülő drámai krimi már teljesen készen van, ráadásul a decemberi premierdátumot is jó ideje kitűzték, a Sony Pictures drasztikus lépést hozott az egyik főszerepben feltűnő Kevin Spacey miatt. A színészt utólag teljesen kivágják a filmből, helyére Christopher Plummer kerül – írja a Collider.

A Kevin Spacey körül is kirobbanó szexuális zaklatásos botrány jó ideje egyértelművé tette, hogy a színész további karrierje gyakorlatilag megszűnt létezni, már több stúdió is elhatárolódott tőle. A Netflix kirúgta a főszerepet alakító Spacey-t a Kártyavár című politikai sorozatából, ráadásul a szintén vele készített Gore című életrajzi dráma, amely már eljutott az utómunkálatokig is piros jelzést kapott.

A Sony Pictures azonban egy ezeknél sokkal nagyobb dolgot lépett meg: Ridley Scott A világ összes pénze című filmjéből teljesen kivágják a színészt, aki a milliárdos Jean Paul Getty-t alakítja sokak szerint Oscar-várományos minőségben. Hogy a szobor persze elúszott, az hetek óta biztos, most pedig ott tartunk, hogy bár decemberben be kellene mutatni a filmet, újabb forgatási napok jönnek.

Kevin Spacey-t úgy ahogy van kivágják a filmből és a helyére lépő Christopher Plummer-rel újraforgatják az összes jelenetet, amelyben a karakter megjelenik. A következő két hét elvileg elegendő lesz arra, hogy Spacey-t lecseréljék Plummer-re, ez azonban természetesen azt is jelenti, hogy a többi színész, köztük Mark Wahlberg és Michelle Williams is visszatér a produkcióhoz. Új színész és plusz forgatás. A Sony nem bízza a dolgot a véletlenre.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya