Hírek

Tényleg ilyen bárgyú címük lesz az új Avatar-filmeknek?

A BBC információi szerint meglehetősen kiszámítható és üres alcímekkel címkézik fel James Cameron kék űrlény projektjének folytatásait. 

A 3D tiszavirág életű fénykorának egyetlen emlékezetes darabja, a végül minden idők legsikeresebb filmjévé váló Avatar végtelennek tűnő új folytatással igyekszik megugrani a 4 Oscar-díjas szuperprodukció sikerét. A második rész forgatása tavaly vetette kezdetét, és most az egymilliárd dolláros büdzséből (!!!) gazdálkodó, szám szerint további négy CGI-orgia címei is megérkeztek.

A BBC News információi szerint a második, harmadik, negyedik (még felsorolni is fárasztó) és ötödik Avatar mozi címei sorrendben az alábbiak lesznek: Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider és Avatar: The Quest for Eywa. Ha a készítők ezekkel a címekkel az új Star Wars-mozik címválasztásának ötlettelenségét igyekeznek megugrani, a legjobb úton járnak.

A legújabb film, aminek talán The Way of Water a címe, 2020-ban érkezik a mozikba, a történet részletei még nem ismeretesek. Ami biztos, hogy visszatérnek az első filmből megismert szereplők. Így ismét kékbe öltözik Zoe Saldana, Sam Worthington, de Sigourney Weavert és Stephen Langot is viszontláthatjuk. Hozzájuk csatlakozik Oona Chaplin, Cliff Curtis és Joel David Moore.

A rendezői székben marad James Cameron, aki Josh Friedman és Shane Salerno mellett a film(ek) forgatókönyvét is jegyzi.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..