Hírek

Tényleg visszavonul a színészkedéstől Robert Redford

Bár önmaga is úgy fogalmaz, hogy soha ne mondd, hogy soha, szinte biztos, hogy Robert Redford nem áll többé kamerák elé. Utolsó filmje, a The Old Man & the Gun Torontóban debütál – írja a Deadline.

Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg visszavonul a színészkedéstől a majd’ 82 éves Robert Redford. Az Oscar-díjas színész-rendező-producer közel 80 filmben szerepelt, 10-et rendezett és megannyi alkotáshoz járult hozzá producerként is.

Redford a héten jelentette be visszavonulását. Legújabb és egyben utolsó filmjét David Lowery írta és rendezte, a színész pedig elmondása szerint tökéletes búcsúnak tartja ezt a szerepet. A 21 éves kora óta színészkedő amerikai alkotó egy könnyedebb és pozitívabb filmmel köszön el a mozi világától.

A The Old Man & the Gun-ban együtt szerepel Casey Affleckkel, Danny Gloverrel, Tika Sumpterrel és Elisabeth Moss-szal. A film egy igaz történet alapján készült krimi-vígjáték, amely Forrest Tucker hírhedt bűnöző egy kései börtönszökésével kezdődik és az utána induló hajsza köré épül.

Robert Redfordot utoljára a Milyen hosszú az éjszaka (Our Souls at Night) című romantikus filmben láthattuk Jane Fonda oldalán.

A The Old Man & the Gun előzetesét alább találjátok, a film szeptemberben érkezik a mozikba. Hazai forgalmazásról egyelőre nem tudni, de mi nagyon reménykedünk, hogy Redford utolsó filmje a magyar nagyvásznakat is eléri.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com