Hírek

Végre itt van a Terminátor: Sötét végzet első előzetese!

Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton ismét visszatérnek James Cameron világába. Most megérkezett az első trailer, ami végre bepillantást enged a Terminátor: Sötét végzetbe.

Az 1992-es Terminátor 2: Az ítélet napja után először James Cameron visszatért az ikonikus filmekhez, hogy producerként és kreatív tanácsadóként segítse a reboot tökéletesítését. Igen, a Terminátor: Sötét végzet újraindítja a sorozatot a második résztől folytatva. Így olyan, mintha A gépek lázadása, a Megváltás és az Emilia Clarke-féle, meglehetősen gyengére sikerült Genisys meg sem történt volna. Ezzel pedig egy vadonatúj trilógiát szeretnének elindítani.

A 6. felvonásra visszatér az eredeti filmekből ismert Linda Hamilton Sarah Connorja és természetesen Arnold Schwarzenegger is a T-800-as modellként. Érdekesség, hogy testdublőröket is alkalmaztak a forgatás során: egyrészt Brett Azart, aki Schwarzenegger CGI-fiatalításában játszott szerepet, másrészt Jude Collie-t, aki  John Connor kicsit idősebb változatát alakítja. Utóbbi karakteren szintén dolgozott a CGI-csapat is: az eredetileg Johnt játszó Edward Furlong 1991-es vonásait applikálták Collie arcára.

Rajtuk kívül még néhány új szereplő is feltűnik még a filmben. Mackanzie Davies alakítja Grace-t, egy jövőből érkezett katonát/bérgyilkost, akinek a feladata megvédenie a Natalia Reyes által megformált Dani Ramost. Az ő életére tör majd ugyanis az új Terminátor.

Terminátor: Sötét végzetet egyébként többek között Magyarországon is forgatták, a film rendezője pedig a Deadpoollal már egyszer bizonyító Tim Miller volt. A forgatókönyvet Billy Ray és Justin Rhodes írták.

Terminátor: Sötét végzet október 31-én érkezik a magyar mozikba.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..