Hírek

Szurkoljunk együtt a Testről és lélekről sikeréért március 4-én az Anker’tben!

Borbély Alexandra a Testről és lélekről című filmben

Közösen szurkolhatnak a filmrajongók a Testről és lélekről sikeréért március 4-én a fővárosi Anker’t szórakozóhelyen, ahol a közönség idén is élőben követheti az Oscar-gálát.

Emellett a Budapest Boulevard Cinema szervezésében számos Oscar-jelölt filmet vetítenek februárban a budapesti Art+ Cinemában. Látható lesz a horror műfaját megújító Tűnj el!, a világ egyik első festményfilmje, a Loving Vincent és igazi ínyencségként a Logan Noir, a nagy sikerű Marvel-film fekete-fehér verziója, de műsorra tűzik a két évvel ezelőtti Oscar-díjas magyar filmet, a Saul fiát is.

[mks_pullquote align=”left” width=”250″ size=”24″ bg_color=”#dd1111″ txt_color=”#000000″] Az esemény bejegyzéseit ide kattintva tudod követni[/mks_pullquote]Mivel a szervezők szeretnék, hogy a Testről és lélekről minél szélesebb körben ismertté váljon, ezért Enyedi Ildikó Oscar-jelölt alkotását a külföldi érdeklődőkre való tekintettel minden alkalommal angol felirattal vetíti a budapesti mozi.

A Budapest Cinevent és a Filmtekercs.hu ötödik alkalommal szervezi meg közösen az Oscar-díjátadó bulit. A tavalyi évhez hasonlóan idén is az Anker’t biztosítja  a helyet. Lesz filmvetítés, zene és játék, de a legjobb, hogy ismételten együtt szurkolhatunk egy magyar jelöltnek: Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjének, amely a legjobb idegennyelvű filmnek járó szobor várományosa!

A Testről és lélekről Oscar-díj esélyéről szóló elemzést itt olvashatjátok, Enyedi Ildikó filmjeit összegző írásunkat pedig itt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com