Hírek

Tévésorozat készül a Ghostból

Ghost - Demi Moore, Patick Swayze

Ghost - Demi Moore, Patick SwayzeTévésorozat készül a Ghost című, 1990-ben bemutatott hollywoodi romantikus filmből, amelyben Whoopi Goldberg alakítását Oscar-díjjal jutalmazta az amerikai filmakadémia.

A sorozat bevezető epizódját az Oscar-díjas Akiva Goldsman írja a Lost – Eltűntek és A rejtély alkotójával, Jeff Pinknerrel – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A Ghost-szériát a Paramount TV rendelte meg. A stúdió új televíziója azt tervezi, hogy korábbi sikerfilmeket újít fel, de eredeti alkotások gyártásába is beszállnak.

A Jerry Zucker rendezésében született Ghost két évtizede a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díját is elnyerte, emellett esélyes volt a legjobb film, vágás és filmzene Oscarjára is. A történetben Partrick Swayze alakította a főhőst, aki a túlvilágról is óvja szerelmét, Demi Moore-t, akire veszély leselkedik. Whoopi Goldberg a másvilággal kapcsolatot tartó médiumot játszott a produkcióban.

Goldsman Az egy csodálatos elme című film forgatókönyvéért kapott Oscar-díjat 2001-ben.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés