Hírek

Tévésorozat készül az Alkonyattól pirkadatig című kultfilmből

quentin tarantinoTízrészes tévésorozat készül Robert Rodriguez Alkonyattól pirkadatig című vámpíros kultfilmjéből. A szériát jövő tavasszal mutatják be Don Johnson főszereplésével.

Johnson, akit legtöbben a nyolcvanas évekbeli Miami Vice című sikersorozatból ismernek, ezúttal Earl McGraw seriff szerepét játssza el. Az 1996-os kultfilm rendezője, Robert Rodriguez a sorozat executive producere lesz, és ő rendezi az első két epizódot is – ismertette csütörtökön a BBC News.

„Ha a film a novella, akkor a sorozat a regény” − magyarázta Rodriguez, aki arról is beszámolt, hogy “remek stábot” szedtek össze, és a nézők „őrült kaland” részesei lesznek, amikor a sorozat bemutatkozik az El Rey tévécsatornán.

Az El Rey Network egy 24 órás angol nyelvű csatorna, amelyet Rodriguez alapított. Az Egyesült Államokban decemberben induló tévéhálózaton eredeti drámákat, játékfilmeket, horrort, sci-fit is láthatnak a nézők.

Az Alkonyattól pirkadatig című filmben, amelynek forgatókönyvét Quentin Tarantino írta, a bűnöző Gecko fivéreket alakító George Clooney és a színészként is megjelenő Tarantino eredeti szerepét, DJ Cotrona és Zane Holtz veszi át a sorozatban.

A történetben a Gecko testvérek Mexikóba akarnak szökni egy bankrablás után, foglyul ejtenek egy tiszteletest a családjával, és lakókocsijukkal jutnak el a célhoz, egy mexikói mulatóhoz, amelyet azonban vámpírok leptek el.

(http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-24849747)

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés