Hírek

Tévésorozat lesz a True Lies című filmből

Minden idők egyik legklasszabb akciófilmjéből, James Cameron True Lies – Két tűz közöttjéből készít tévés verziót a 20th Century Fox. A széria producere maga a direktor lesz – olvastuk a Slashfilm.comon.

A pilotot úgy néz ki, hogy a Terminator: Megváltás rendezője, McG dirigálja, a forgatókönyvet pedig A zöld íjász egyik kreátora, Marc Guggenheim jegyzi majd.

A True Lies nem az első Cameron fim, ami a kisképernyőn végzi: 2008-ban indult útjára szintén a Foxon a Terminator – Sarah Connor krónikái, ez azonban csak két évadot élt meg.

A sorozat követi a filmben már megismert történetet, mely szerint Harry Tasker (a filmben Arnold Schwarzenegger) titkos ügynöknek nemcsak egy elvetemült terroristával (Tia Carrere) akadnak gondjai, de a házasságát Helennel (Jamie Lee Curtis) is ráncba kell szednie. A film 1994-ben került moziban, óriási siker lett – ez viszont nemcsak Cameron csaptának, hanem a francia eredetinek, A titkolt titkos ügynöknek is köszönhető, ami 1991-ben Thierry Lhermitte-tel és Miou-Miouval a főszerepben mesélte el ugyanezt a történetet.

A szereposztásról egyelőre nem sokat tudni, de annyi bizonyos Arnold Schwarzenegger nem szerepel a rebootban.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés