Hírek

Thandiwe Newtonnal érkezik a Wednesday második évada!

Az eddig is parádés szereplőgárdával büszkélkedő Wednesday Thandiwe Newtonnal és Steve Buscemivel tovább erősít a második évadra. Az Addams Family világában játszódó Netflix-sorozat folytatásáról egyenlőre nem sokat tudni – az viszont biztos, hogy Jenna Ortega visszatér a címszerepbe.

A 2022 novemberében debütált Wednesday első évada azzal ért véget, hogy Wednesday sikeresen megoldott egy sor hátborzongató gyilkosságot és meghiúsított egy kísérletet a Nevermore Akadémia és diákjai elpusztítására. A széria a streamingóriás egyik legnézettebb sorozata volt, ami tizenkét Emmy-jelöléséből négyet díjra is váltott.  

Hogy mi történik majd a folytatásban, nem tudni, az azonban bizonyos, hogy bár a második évad munkálatai a 2023-a író- és színészsztrájk miatt késtek, a forgatás végre április végén megkezdődik Írországban. A sorozat alkotói Alfred Gough és Miles Millar, Tim Burton pedig, aki az első évad első négy epizódját rendezte, szintén executive producere a sorozatnak – bízunk benne, hogy ő is visszaül a direktori székbe a folytatásban is.

A színészek terén Newton és Buscemi jelenti a vérfrissítést: egyikük karakteréről sem tudni eddig sokat, de úgy néz ki, Buscemi veszi át Gwendoline Christie helyét a Nevermore Akadémia igazgatói székében. 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com