Hírek

Ethan Hawke ijesztő arcát mutatja meg a The Black Phone előzetesében

A The Black Phone címmel új horror érkezik februárban Ethan Hawke főszereplésével. Scott Derrickson új rendezése elég ijesztőnek tűnik, és Ethan Hawke-ot is egészen új arcokkal ruházza fel.

A The Black Phone egy kis városkába kalauzol minket, ahol egy fura figura garázdálkodik, aki részmunkaidőben varázslóként dolgozik! Valószínűleg ő a felelős a sorozatban eltűnt kisgyerekek haláláért. Finney Shaw, akit Mason Thames alakít, egy eszes kiskamasz, aki elég zárkózott, csak egyetlen közeli barátja van. Ő lesz az, aki a figura alagsorában végzi, elzárva a külvilágtól.

Az egyetlen reménye egy kapcsolat nélküli fekete telefon a falon.

Csakhogy a telefon mégis csörög, ráadásul különféle hangok szólnak hozzá. Hangok a túlvilágról. Közben legjobb barátja álmokat kezd látni olyan dolgokról, amiket korábban sosem látott.

Scott Derricksont jelentős horrorfilmes múlttal rendelkezi, nevéhez fűződik a Sinister, az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Távozz tőlem, Sátán! Ráadásul a 2012-es Sinisterben szintén Ethan Hawke-kal dolgozott együtt, ami klisés megoldásai ellenére is erős atmoszférával rendelkezett. Ennyit Scott Derrickson új filmjéről már az előzetes alapján is elmondhatunk. Sőt, nem csak erős, az előzetes kifejezetten egyenesen ijesztő!

A Sinister kapcsán tudományos kutatások bizonyították, hogy a legijesztőbb film, ami valaha készült. Kíváncsian várjuk, hogy Scott Derrickson felül fogja-e múlni saját magát!

A The Black Phone bemutatója 2022 februárjában várható.

Keleti Léda