Hírek

Vérben gázoló szuperhősvadászok – The Boys (2. évad) előzetes

Ízelítő érkezett a The Boys 2. évadjához, mely a híreszteléseknek megfelelően sokkal véresebb lesz előzményeinél.

Július nem volt olyan régen, de a nagy sorozatdömpingben az Amazon se szerette volna, hogy elfeledkezzünk a The Boys című alkotásukról, mely egyből katapultálta magát a legkedveltebb szériák közé. A második évad pedig nem jöhet elég hamar, főleg ha belenézünk, mit kínálnak nekünk a készítők.

Eric Kripke (Odaát) a sorozat atyja, miközben az Itt a vége és Az interjú című filmeket is készítő Seth Rogen és Evan Goldberg végzik a produceri teendőket. A meglehetősen szuperhős-szkeptikus Garth Ennis képregényén alapuló történetben egy maroknyi, közel átlagosnak mondható fickó veszi fel a harcot a mindenható hősökkel, akik egytől-egyig szemétládák.

Karl Urban ausztrál fenegyereke mellett a negatív Supermant alakító Antony Starr (Banshee) alakítására is érdemes lesz odafigyelni,

aki a sorozat titkos sztárjává avanzsált. Kettejük személyes konfliktusának kicsúcsosodása volt az előző évad zárása. A cliffhanger után pedig alaposan újrarendeződhet a felállás a brigád és a teljhatalmú szuperemberek közt.

Az Amazon nem fedte fel a bemutató dátumát: a The Boys 2. szezonját 2020-ban láthatjuk – feltehetően a nyári időszakban, ha tartják a hagyományt.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..