Hírek

Spinoff készül a The Boys sorozathoz!

A széria tervezett spinoffjáról azt már tudni, hogy a Szuperhős Főiskolán játszódik, és az Amazon mutatja be.

Ilyen az, ha egy üzlet beindul. Az Amazon tabudöntögető, szókimondó és szalonképtelen szuperhősös szatírája, a The Boys a második évad sikere nyomán oldalági történetet kap. Az Amazon viharos gyorsasággal készíti a sorozat, egyelőre cím nélkül spinoff sorozatát – írja a Collider.

Bár egy ideje már hallani lehetett innen-onnan, hogy dolgoznak a projekten, a második évad mindent elsöprő sikere okán most már világgá is kürtölték a hírt. Az Amazon saját bevallása szerint

a kultikus sorozat második etapja az összes saját gyártású show-juk közül az eddigi legerősebb nyitányt hozta

meg nekik. A szezon eddigi nézettsége pedig közel kétszerese az első évadénak.

A spinoff egy, a Vought International által irányított és a fiatal „szuperek” számára fenntartott főiskolán fog játszódni. Az ott tanuló hallgatók megtanulják, hogyan használják erejüket. Na meg azt is, hogy nemcsak a saját hormonjaikkal kell megküzdeniük, hanem egymással is.  Az ifjaknak ráadásul fizikai, morális és szexuális határaikat egyaránt feszegetni kell, ha a legjobb városok szerződését el akarják nyerni.

Nem lesz tehát hiány szerelemből, drámából, de feszültségből sem.

Ahogy az Amazon megfogalmazza, a spinoff „egyetemi show, ami részben Az éhezők viadalára hasonlít majd ”, és mindez keveredik a The Boys eltúlzott stílusával, az erőszakkal, a szexuális tabukkal és a szatírával.

A The Boys  ügyvezető producere Craig Rosenberg lesz a showrunner és a pilotot is ő írja. Csatlakozik még az executive produceri csapathoz Eric Kripke, Seth Rogen és Evan Goldberg is. Kripke és Rogen így reagált a bejelentésre: „A Vought Moziverzum tovább bővül.”

Az Amazon háza táján úgy szimatolják, hogy nagy durranás lesz a sorozat, ezért mihamarabb szeretnék bemutatni.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés