Hírek

Új Erzsébet királynővel érkezik a The Crown 3. évadja

II. Erzsébet királynővé válását és uralkodóként töltött életét mutatja be a The Crown. Egy időugrás miatt most Olivia Colman bújhat Őfelsége bőrébe.

A kedvenc című filmben már alakított királynőt, és ezért az Akadémia elismerését is kivívta Olivia Colman. Most a jelenleg is uralmat gyakorló II. Erzsébetet alakíthatja a Netflix sorozatában, a The Crownban. A széria kreátora, Peter Morgan elképesztően ontja magából a történelmi tematikájú szkripteket. Neki köszönhetjük Az utolsó skót király, A másik Boleyn lány, a Frost/Nixon vagy a Hajsza a győzelemért forgatókönyveit. Ráadásul II. Erzsébetről is alkotott már emlékezeteset A királynővel – ott Helen Mirren tudta alakítását díjra váltani.

A The Crown cselekményében átlépünk pár esztendőt,

így a harmadik évadban egy komplett színészi garnitúrát cseréltek le az alkotók. Olivia Colman váltja Claire Foyt, de nem ez az egyedüli változás. Az Outlanderben és a Trónok harcában megjelent Tobias Menzies lesz Fülöp herceg, míg Helena Bonham Carter Margit hercegnőt alakíthatja. Matt Smith és Vanessa Kirby játékát így már nélkülözni kell.

A Netflix egyelőre egy rövid ízelítőt közölt csak a sorozatból, és az új évadig november 17-ig kell várnunk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com