Hírek

James Franco a világ legrosszabb rendezője – The Disaster Artist teaser

A díjszezonra pozícionálják James Franco új filmjét, a The Disaster Artist-ot, ami az egyik legnagyobb amerikai filmfesztiválon már elnyerte a közönség tetszését.

Az első hírek szerint a The Disaster Artist egy Coen-testvérek által inspirált fekete komédia, ami visszahelyezi James Franco karrierjét az A ligába. Az nem kérdés, hogy a színész sokat dolgozik (csak az idei évben 17 filmje érkezik!), mégis, ha mondani kéne valami emlékezetes szerepet az elmúlt évekből, az azért nehezen menne.

A The Disaster Artist a világ egyik leghírhedtebb filmjének elkészülését mutatja be. Tommy Wiseau írta és rendezte a The Roomot, ami a sajtó szerint az egyik legrosszabb mozi volt, ami valaha elkészült, és ezzel egyet értett a közönség is, mégis rápörögtek, és igazi kultfilm lett belőle.

A rendező és a főszereplő tehát Franco, a forgatókönyvet az a Michael H. Weber és Scott Neustadter írta, akik már bizonyítottak az 500 nap nyár és Az élet habzsolva jó dramédiákkal. A mellékszerepekben is óriási színészekkel találkozatunk majd, többek között Seth Rogennel, Zac Efronnal, Sharon Stone-nal és Bryan Cranstonnal, továbbá a direktor öccsével, Dave Francóval.

Az amerikai premier december 8-án lesz, a magyar forgalmazással kapcsolatban még nincsenek híreink.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com