Hírek

A szomorúság háromszöge rendezőjének új filmje sztárparádéval érkezik

Ruben Östlund hamarosan megkezdi legújabb filmje forgatását, a projekthez pedig már Woody Harrelson és Keanu Reeves is csatlakozott.

The Entertainment System is Down lesz a címe annak az abszurd szatírának, amely a kétszeres Cannes-i Arany Pálma-díjas Ruben Östlund következő projektje. A Lavina, A négyzet, valamint A szomorúság háromszöge rendezője egy újabb szemszögből igyekszik vizsgálni a nyugati elit és középosztály hétköznapi megpróbáltatásait, ezúttal egy repülőgép fedélzetére tereli a legkülönbözőbb alakokat, majd megfosztja őket a szórakoztató elektronikától. A hosszútávú járat utasai így kénytelenek megküzdeni a legrettegettebb jelenséggel: az unalommal.

Östlund az elmúlt években sorra gyűjtötte az anekdotákat legújabb filmjéhez,

és széles körű nemzetközi castingot folytatott le, amelynek fontos eleme volt a színészek improvizációs készségének felmérése.

Daniel Brühl, Ruben Östlund és Kirsten Dunst a 2024-es Cannes-i Filmfesztiválon (Forrás: Reuters)

A Variety szerint az Utódlás című sorozat színésze, Nicholas Braun is csatlakozhat a stábhoz, amely már olyan nagy neveket tudhat magáénak, mint Kirsten Dunst, Keanu Reeves, Daniel Brühl, Samantha Morton, valamint a rendező előző filmjében is felbukkanó Woody Harrelson.

Ruben Östlund azt ígérte, a filmje megvizsgálja majd, milyen módon képes a modern ember tönkre menni egy ilyen körülményrendszerben. Hozzátette, hogy reméli, a Cannes-i Filmfesztivál történetében ez lesz majd az a film, amelyről a legtöbben sétálnak ki közben.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com