Hírek

Ryan Gosling kaszkadőrként töri össze magát és a szíveket – A kaszkadőr előzetes

the-fall-guy-a-kaszkador-ryan-gosling

Akció, romantika és sok-sok humor – befutott az első előzetes A kaszkadőr (The Fall Guy) című filmhez, amely pazar szórakozásnak ígérkezik Ryan Gosling és Emily Blunt főszereplésével.

Hollywoodban – és így a világon – évek óta téma a kaszkadőrök megbecsültsége, egyebek mellett a kaszkadőri Oscar-díj lehetősége is újra és újra napirendre kerül. David Leitch romantikus krimi-akció-vígjátéka várhatóan még több figyelmet irányít a veszélyes szakmára: A kaszkadőr kellemesen önironikus és önreflexív filmforgatásos komédiának ígérkezik a Barbie óta reneszánszát élő Ryan Goslinggal és a szintén jobb karriert érdemlő Emily Blunttal.

A Universalnál készülő film azzal a gondolattal játszik el, hogy mi van, ha a háttérben meghúzódó, kiélt kaszkadőr hirtelen a reflektorfénybe kerül, miután a filmje sztárja eltűnik, fel kell göngyölítenie egy összeesküvést és még a szerelmi élete is felkavarodik, hiszen az ominózus film rendezője az exbarátnője. A történet nem is kerülhetett volna jobb kezekbe David Leitchnél, aki közismerten kaszkadőr volt, mielőtt rendező lett, és azóta olyan filmeket jegyzett, mint az Atomszőke, A gyilkos járat vagy a Deadpool 2., producerként pedig egyebek mellett a John Wickért felelt. A kaszkadőr várhatóan igazi szerelemeslevél lesz a kaszkadőrszakmához, de drámai felütés helyett kellő humorral tálalva.

Gosling és Blunt mellett olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint a Ted Lassóból ismert Hannah Waddingham vagy a már A gyilkos járatban is felbukkanó Aaron Taylor-Johnson. A forgatókönyvet a szintén Leitch rendezte Halálos iramban: Hobbs és Shaw írója, Drew Pearce jegyzi. A történet egy 80-as évekbeli, Amerikában kultikusnak számító, azonos című tévésorozaton alapul.

A kaszkadőr várhatóan 2024. február 29-től látható a magyar mozikban. Soha rosszabb szökőnapot!

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com