Hírek

Wes Anderson The French Dispatch filmjéhez izgalmas videóklip készült

Wes Anderson legújabb filmje, a The French Dispatch, amely múlt századi amerikai újságírók francia kalandjait meséli el, október 22-én érkezik a mozikba. Addig is a Searchlight Pictures bemutatott egy izgalmas, a filmhez kapcsolódó videóklipet Wes Anderson rendezésében.

A zeneszámot eredetileg Christophe adja elő Aline címen 1966-ban. A Wes Anderson-féle verzióban Jarvis Cocker énekel. A videóklip végigvezet minket Wes Anderson képzelt francia városkájában, ahol a film stábja képkockáról-képkockára felsorakozik. Az animáció Javi Aznarez munkája. A közel négy perces videóklip tele van pakolva belső poénokkal a rajongók nagy örömére.

Feltűnik az animált Frances McDormand egy csésze kávéval,

Del Toro bebörtönözve, és még sokan mások, mint Bill Murray, Owen Wilson, Adrian Brody, Tilda Swinton, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Christophe Waltz és Jason Schwartzman.

A filmről, ugyan nemsokára bemutatják, lényegében annyit tudni, hogy hihetetlen színészlistával dolgozik és hogy bizony szürreális lesz. A film premierjére várakozva legalább élvezhetjük ezt a videóklipet:

A The French Dispatch premierje 2021. október 22-én lesz.

Keleti Léda

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com