Hírek

The Frozen Ground: Nicolas Cage a detektív, John Cusack a sorozatgyilkos (trailer)

FrozengroundMegnézhetitek az író-rendező Scott Walker The Frozen Ground című thrillerének új előzetesét. A film főszerepében Nicolas Cage egy alaszkai detektívet alakít, aki egy sorozatgyilkost (John Cusack) próbál elkapni az egyik megmenekült  áldozat segítségével. 

Az alakszkai detektív Glenn Flothe (Nicolas Cage) megpróbálja megállítani Robert Hansen sorozatgyilkos (John Cusack) vérengző ámokfutását, aki után már 13 éve nyomoznak hiába. Közben egyre nő az utcai prostituáltak holttesteinek száma Anchorageban és a lakosság is egyre jobban retteg. Flothe detektív saját életét kockáztatva, egyedül kezdi üldözni a gyilkost, hogy megtalálja mielőtt az újabb haláleset bekövetkezik. Amikor egy tizenhét éves, a gyilkos elől megmenekült lánytól (Vanessa Hudgens) kulcsfontosságú információt tud meg az üggyel kapcsolatban, Flothe végre a gyilkos nyomára bukkan. De sikerül-e elkapnia időben, hogy megmentse a következő áldozatot?

Igen, Cage játssza a detektívet és Cusack a sorozatgyilkost, nem pedig fordítva… és Hudgens még egy rúdtáncot is előad az előzetesben, szóval mit akartok még? – írja Dave Trumbore a Collideren.

A film további szereplői: Dean Norris és a rapper Curtis “50 Cent” Jackson, mint Pimp Clate Johnson.

A The Frozen Ground augusztus 23-án kerül a mozikba.

http://youtu.be/SAu-D0xzzUE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com