Hírek

Elle Fanning és a halott szerelmese – The Girl From Plainville előzetes

The Girl From Plainville címen érkezik az új sorozat a Hulu műsorára, amelyben Elle Fanning egy fiatal lányt alakít, akit felelősségre vonnak barátja öngyilkossága után.

A Hulu közzétette a The Girl From Plainville új előzetesét, amely már önmagában roppant nyugtalanító és komoly kérdéseket vet fel. Az Ellen Fanning nevével fémjelzett sorozat a mostanában egyre nagyobb számban megjelenő bűneset és lélektani sorozatok számát növeli, amelyek bizonyos bűntettek és elkövetőik megismerése köré épülnek.

A sorozat története, miszerint egy lány a barátját üzenetekben öngyilkosságra biztatja, megtörtént eseményeken alapul.

A sorozat Michelle Carter történetét meséli el attól a ponttól, hogy megtudja, barátja (Colton Ryan) öngyilkosságot követett el. Aztán kiderül, hogy míg a lány azt hazudta, Conrad három napja eltűnt, végig tartotta vele a kapcsolatot. Nem csak hogy elhagyta őt, arra biztatta, hogy öngyilkosságot kövessen el.

Michelle Carter valós személy, akit 2015-ben vád alá helyeztek gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával. A valóságban a pár csupán pár alkalommal találkozott személyesen, viszont a bírósági tárgyalásra kivonatolt üzenet-váltásuk közel 400 oldal terjedelmű.

Az előzetes rengeteg nyugtalanító részletet fed fel, de mindezzel csak kíváncsivá teszi a nézőt, hogy mi is történt valójában? Egy szerelmi történetről van szó? Vajon a szülők miért nem tudtak semmiről? Mi volt a lány szándéka, ártani vagy segíteni akart? Felelősségre vonható-e a fiú haláláért?

A The Girl From Plainville rendezői Liz Hannah és Patrick Macmanus. A sorozat március 29-tól látható a Hulu műsorán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com