Hírek

Érkezik a Lost utódja a Netflixre – The I-Land előzetes

A Netflix The I-Land című minisorozata jól ismert alaphelyzetet gondol újra Kate Bosworthszel, Alex Pettyferrel és Natalie Martinezzel a főszerepben. A hét részből álló évad szeptember 12-én debütál a platformon.

A The I-Land előzetese azzal indít, hogy 10 ember ébred fel amnéziával egy szigeten. Nem tudják, hogyan kerültek oda, azt sem, hogy hogyan tudják elhagyni a helyet, ahol extrém fizikai és pszichológiai kihívások sora vár rájuk. 

A jól ismert alaphelyzet áthallások tömegét rejtheti, első pillantásra a Lost – Eltűntek, a Battle Royale, Az éhezők viadala, a Fekete tükör, a Survivor – A sziget című reality show és az elhíresült Fyre Festival  eseményei merülhetnek fel a nézőkben.

(Utóbbi hátterével kapcsolatban egy saját gyártású dokumentumfilm is elérhető a szolgáltatásban.)

Egy ilyen típusú keretben rengeteg a lehetőség, ahogy a felsorolt elődök is mutatják, lényegében bármit ki lehet hozni belőle. Ebben az esetben úgy tűnik, a közönség vevő az újabb és újabb változatokra, ha azok izgalmas karaktereket és kihívásokat ígérnek.

A Netflix kaland és sci-fi elemeket keverő szériáját beharangozó előzetes által felvonultatott cápák, fegyverek, sikolyok utalnak arra, hogy milyen nehézségi fokot ütnek majd meg ebben az esetben a kihívások, amelyek révén egyesek felemelkednek, míg mások elbuknak az évad során.

A The I-Land központi alakját, KC-t Kate Bosworth alakítja, aki a producerek között is feltűnik a stáblistán. Mellette A negyedik és a Magic Mike révén ismertté vált Alex Pettyfer és a korábban Az utolsó műszakban és a A Bura alattban látható Natalie Martinez játsszák a főbb szerepeket.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..