Fókuszban Hírek

The Irishman: közös projektben Martin Scorsese, Robert de Niro és Al Pacino

martin-scorsese Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a két színészóriás, Robert de Niro és Al Pacino együtt szerepelhet Martin Scorsese közelgő alkotásában. A The Irishman várhatóan 2018-ban kerül a mozikba – áll a collider hírében.

Már egy ideje szó van róla, hogy Scorsese ismét egy maffiás filmet készítene Robert de Niro főszereplésével, legújabb rendezésében azonban Al Pacino is helyet kapna. Anyagilag sokáig nem állt össze a produkció, most azonban úgy tűnik, zöld utat kapott a projekt, és jövőre a forgatás is megkezdődhet a 2018-ban mozikba kerülő alkotáshoz.

A The Irishman címen futó maffia-krimi egy igaz történetet dolgoz fel Charles Brandt I Heard You Paint Houses című regénye alapján. A történet Frank “The Irishman” Sheeranról szól, akinek belső információi vannak egy Jimmy Hoffa nevű munkáspárti vezető eltűnéséről 1975-ben. A forgatókönyvet az a Steve Zaillian írja, aki korábban a New York bandái alkalmával dolgozott együtt a rendezővel.

Korábbi hírek szerint de Niro és Pacino mellett Joe Pesci is szerepelt volna a filmben, de a legújabb információk szerint a színész nem tér vissza dolgozni. További szereplőkről pedig egyelőre nem tudni.

Martin Scorsese egyébként legutóbb a Bakelit című HBO sorozat első epizódját rendezte, az év második felében pedig mozikba kerül Silence című filmje is. A The Irishman mellett pedig jövőbeli tervei között szerepel egy Frank Sinatra életét feldolgozó mű, mely nemes egyszerűséggel Sinatra címen fut majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés